WhatsApp nettprat!

Forholdsregler for oppbevaring av "Shantui tilbehør" gravemaskin forlengende arm Brasiliansk fabrikk kattebøtte tann

Forholdsregler for oppbevaring av "Shantui tilbehør" gravemaskin forlengende arm Brasiliansk fabrikk kattebøtte tann

For tiden brukes gravemaskinens forlengende arm hovedsakelig i byggebransjen, som er praktisk og enkel å bruke.Den kan fullføre arbeidet som ikke kan fullføres med vanlig gravemaskin, noe som i stor grad forbedrer arbeidseffektiviteten.Imidlertid er det mange som ikke kjenner lagringsmetoden, noe som noen ganger fører til noen problemer i den forlengende armen til gravemaskinen.La oss nå introdusere forholdsreglene for oppbevaring av den forlengende armen på gravemaskinen, i håp om å hjelpe deg.

IMGP0953

Oppbevar den i et tørt miljø.Hvis den kun kan lagres utendørs, parker maskinen på et godt drenert sementgulv og dekk den til med presenning.

1. Når utstyret er lagret over lengre tid, skal arbeidsinnretningen plasseres på bakken for å forhindre at stempelstangen til den hydrauliske sylinderen ruster.

2. Etter at hver del er skrubbet og tørket, skal den lagres i en tørr bygning.Hvis den kun kan lagres utendørs, parker maskinen på et godt drenert sementgulv og dekk den til med presenning.

3. Før lagring, fyll dieseltanken med dieselolje, smør alle deler, bytt ut hydraulikkolje og smøreolje, og påfør et tynt lag med fett på stempelstangen til den hydrauliske sylinderen.

4. Fjern den negative polen på batteriet, dekk til batteriet, eller fjern batteriet fra maskinen og oppbevar det separat. Brasilsk kattebøttetann fra fabrikken

 


Innleggstid: 10-apr-2022